Okulumuz Hakkında

Kapucu Mah. İpsala/Edirne
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz: Öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiği, her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden sürekli yenileşen ve gelişen, ilköğretimde örnek olarak gösterilen, sportif ve kültürel alanda başarılı bir kurum olarak bilinmek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak , öğrenmeyi öğrenmiş ve amaç edinmiş, topluma katıldığında; topluma yön veren, örnek olan bireyler yetiştiren bir kültür merkezi olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz : KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU ÇALIŞANLARI OLARAK Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Yaşam boyu öğrenmeyi davranış şekline dönüştürmüş, Kendi kendisini yönetebilen, Mantıklı düşünen yaratıcı düşünceye sahip, Olanlarla yetinmeyen ve daha iyisini arayan, Sorgulayıcı, Duygusal olarak dengeli, Kendisine ve başkalarına değer veren, Okulunu ve öğrenmeyi önemseyen, Moral ve ahlaki değerlere sahip, Yaşamını düzen içinde geçirmek için çaba harcayan, Ailesine, kültürüne, çevresine duyarlı BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.

Öğretmen

Rehber Öğretmen