Ailemizin 2014-2015 Mezunları

Ailemizin 2014-2015 Mezunları

13.09.2015 1188

Kurtuluş Ailesi olarak 2043 2015 eğitim öğretim yılında Anasınıfı, Dördüncü Sınıf ve Sekizinci Sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni hazırladık.

            Okul Müdürümüz Fatma ÇETİN yaptığı konuşmada velilerin bugün ki duygularının herkesten farklı olduğunu kaydederek, “Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz gözbebekleriniz, evlatlarınız, yaşam mücadelesinin içine bir adım daha yaklaşıyorlar. İçinizde onların istikballeriyle ilgili bir korku olmasın, bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Onlarla gurur duyabilirsiniz ve biliyoruz ki bundan sonra da onların yaptıklarını bizlerle birlikte onurla izleyeceksiniz.  Evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz, çok titiz çalışan öğretmenlerimiz onları şekillendirdi, eğitti, bilgilerle donatarak yarınlara hazırladı.

Çok Kıymetli öğretmenlerim, 2014-2015 eğitim öğretim yılında birlikte çalışmaktan; çocuklarımızı her anlamda bir adım daha ileriye taşımak için birlikte çaba sarf etmekten onur duyuyorum. Çabalarınız için hepinize şükranlarımı sunarım.

Sevgili Çocuklarım, bugün sizler için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Ailelerinizin sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen çocuklar olarak bugün buradasınız. Ve ileride dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine inanan meslek sahibi gençler olacaksınız.

Hiç unutmayın dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir. Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, gelecekten korkmayın; zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Göreceksiniz uzun dönemde kazanan hep siz olacaksınız.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği akla ve bilime dayalı çağdaş uygarlık yolunda aydınlık yarınlar için “KURTULUŞLU” kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle. Hepinize, geleceğine umutla bakan bir toplumda, dayanışma içinde geçireceğiniz bir yaşam diliyorum.

          Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan kuzularımı, KURTULUŞ AİLESİ mezunlarımızı sevgiyle uğurluyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

           İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Mehmet ENGİN ve Şube Müdürümüz Sayın Tufan KOCAMAN, öğretmenler ve velilerin katıldığı törende anasınıfı öğrencilerimiz gösterilerini sundu, Halk Oyunları ekibimiz folklor gösterilerini sundular. Sekizinci sınıftan Gamza GÜLMEZ isimli öğrencimiz kendi yazdığı ANNEM isimli şiirini bizlerle paylaştı.

             Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz gösterilerini sundular.


            Törenimizda anasınıfı, dördüncü ve sekizinci sınıf öğrencilerimize sınıf öğretmenleri diplomalarını verdi.

            2014 2015 eğitim öğretim yılında ailemizde emeği geçen öğretmenlerimize okul müdürümüz Fatma ÇETİN teşekkür ederek onlara plaketlerini verdi. Yardımcı presonelimize ve Okul Aile Birliği Başkanlarımıza okul müdürümüz TEŞEKKÜR BELGELERİ verdi.

         Törenimiz Okul Birincimiz(Ayberk KARA), ikincimiz(Mine KARATAŞ), üçüncümüz(Emirberk BUCAK)´ün açıklanmasının ardından Okul Birincimiz Ayberk KARA´nın mezuniyet kütüğüne 2014 2015 mezunlarına ait temsili plaketi çakması ile devam etti.

 

             Törenimizin mezuniyete katılan çocuklarımızın keplerini coşkuyla havaya fırlatmaları ile sona erdi.

 

 

Fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.